Això és una dona!

 Anne SinclairDominique Strauss-Kahn ja és l’exdirector gerent del Fons Monetari Internacional. Segons la seva carta de comiat, per garantir millor la seva defensa,  ja que es declara innocent de tots els càrrecs que se li imputen. Però el que em té robat el cor d’aquesta història és el paper de la seva dona, Anne Sinclair, la seva tercera esposa, una periodista de molt prestigi a França que va abandonar la seva carrera triomfal a la televisió francesa per seguir al seu marit fins a Washington. Des del principi ha defensat la innocència del seu company, va córrer per aconseguir el milió de dòlars de la fiança amb la que pensaven lliurar el seu marit de la presó (sense èxit). Li ha perdonat infidelitats anteriors, algunes de les quals van sortir a la llum pública. La estratègia de la defensa sembla que ara consistirà a demostrar que va existir sexe consentit, no una violació. I ella continua deixant-se la pell pel seu marit, fins al final. Algú s’imagina (tot i que és difícil d’imaginar una situació a la inversa) què hauria passat si ella hagués estat la imputada? Quin hauria estat el paper d’ell? Fa temps que defenso la infinita superioritat de les dones sobre els homes, en tots els àmbits. Anne Sinclair és un exemple evident del que dic. Sens dubte, això és una dona!

2 comentaris a “Això és una dona!”

  1. me pregunto por la casualidad, tambien por la honestidad, por la coherencia, y dudo que a ciertos niveles se haga nada por nada.

    1. No dudes de todo, no es eficaz, hay gente de todo tipo en todas partes, aunque es verdad que la alta política està a menudo llena de basura!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top