Benvinguda. Per què Cave Canem?

Benvinguts al meu web.

Com veureu aquí podreu trobar un bloc sobre comunicació en general, política, televisió, música, amb recomanacions, propostes i crítiques a partir del meus gustos i preferències en aquest camp. També podreu trobar informació sobre la meva trajectòria professional, publicacions  i sobre un projecte empresarial que vaig engegar al 2012 (Cave Canem Arts), vinculat també al camp de la música i la comunicació.

Potser us preguntareu… “i per què es diu CAVE CANEM?”

Aquesta locució llatina vol dir “Compte amb el gos”/ “Cuidado con el perro” (que mossega!) i de fet la foto de capçalera reprodueix un mosaic autèntic d’una casa de Pompeia (segle I-II a.C.). El seu amo es dedicava al comerç i a la entrada de la casa avisava els clients que el seu gos estava vigilant i atent per si algú el molestava. Doncs aquesta és la idea d’aquesta web, especialment aplicada al món de la comunicació política i la televisió: hem d’estar ATENTS! ALERTA! Cal mirar el que passa al nostre voltant i tenir la capacitat d’interpretar-ho, no deixar que ens enganyin, entendre les claus que expliquen els missatges polítics i vetllar per la llibertat i la pluralitat informativa.

Desitjo que els continguts us semblin interessants i sobre tot que us provoquin una reflexió sobre el que ens envolta que us permeti contextualitzar la informació i extreure les vostres pròpies conclusions. I que gaudiu amb les meves propostes musicals!

Ah! I els vostres comentaris directament al bloc, o a través de les xarxes socials…

… seran molt benvinguts i sempre contestats. Gràcies!!!

Josep M. Silva

Scroll to Top