Bravo, Raffaella!

Avui un post curt, i amb un toc de frivolitat.

El gran Ferran Monegal, crític de El Periòdico, en la seva columna d’avui, ens informa d’un fet insòlit que es va produir al programa El Hormiguero, de Cuatro, ahir a la nit. Convidada, Raffaella Carra. Les formigues del programa li proposen jugar al si fueras per endevinar un personatge (com feia ella fa anys al seu show “Hola, Raffaella” a TVE). Primera pregunta: “si  fueras una flor…” Resposta de la formiga: un “capullo”. Segona pregunta: si fueras un alimento. Resposta: penne alla putanesca. Tercera pregunta: si fueras una película, Resposta: Gomorra. Raffaella diu rient que ja sap el personatge: Silvio Berlusconi!!!

Aquí teniu l‘enllaç,  podeu anar fins al minut 24,13´´.

Tres notes a peu de pàgina:

–  Cuatro es va fusionar fa uns mesos amb Telecinco, cadena propietat de Mediaset, o sigui de Berlusconi. No sé si al propietari de la empresa li hauria fet massa gràcia la broma.

–  L’Hormiguero diu adéu dintre d’uns dies a Cuatro i marxa a Antena 3. Potser ja comencen a acomiadar-se de la que ha estat fins ara la seva casa.

–   Raffaella Carra continua treballant esporàdicament per la televisió pública italiana, la RAI, on ha desenvolupat una part important de la seva carrera professional. Mentre Berslusconi continuï sent primer ministre a Itàlia, la tornaran a cridar per treballar-hi?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top