Cave Canem Arts (Music & Communication)

El projecte empresarial Cave Canem Arts neix a partir de la voluntat del seu fundador, Josep Manuel Silva (JM), advocat i periodista, de vincular una de les àrees d’experiència professional en la qual ha treballat durant els últims 25 anys (la Comunicació) amb una de les seves passions i aficions més destacades (la Música).

Després de formar part durant 7 anys del grup musical de pop-rock PORFINVIERNES, MÚSICA SOLIDÀRIA, com a guitarra i vocalista, JM decideix posar en marxa una aventura en solitari per donar a conèixer i promoure joves i nous talents en el món de la música.

Al maig de 2012, en un dels últims concerts benèfics en què participa, en una escola de la Bonanova a Barcelona, descobreix al grup Urban Lights, 4 joves catalans que canten i componen exclusivament en anglès amb un estil eclèctic i molt personal que combina el pop, el rap, el soul i la música electrònica. Unes setmanes després, assumeix la representació artística i legal del grup.

Durant l’últim trimestre del 2012, els Urban Lights presenten el single "Tokyo Skyline" a TVE, Ràdio 4, Rac 1, RAC 105TV, Radio 3 i en altres mitjans de comunicació; un videoclip a Youtube amb més de 68.000 visites; presenten un CD amb 10 temes propis en la Sala Luz de Gas de Barcelona, posen en marxa una pàgina web www.urbanlightsmusic.com, una pàgina de Facebook amb més de 2.800 seguidors: www.facebook.com/urbanlightsmusic, un perfil de Twitter (@urban_lights) i actuen a diverses sales de tot Espanya. La seva música es posa a la venda a les principals plataformes digitals i també està a la venda el CD físic autoeditat i produït per Urban Lights amb recursos propis.

Fruit d’aquesta experiència reeixida, el gener de 2013 crea l’agència Cavecanem Arts , amb la idea d’iniciar sota aquesta marca un projecte personalitzat de serveis integrals en el camp de la música i la comunicació.

A l'octubre de 2014 els Urban Lights presenten el seu segon treball "Megafauna" a la Sala Luz de Gas de Barcelona i a l'Auditori de Sant Cugat. Posteriorment, Cavecanem s'associa amb l'empresa alemanya de management Budde Music, per llançar amb la companyia discográfica Universal Music el primer disc en solitari d'Alvaro Soler, un dels components dels Urban Lights. El primer single de l'àlbum es titula "El mismo sol" i es publica l'abril de 2015 a tot Europa. L'àlbum "Eterno agosto" es posa a la venda a l'estiu de 2015. El mes de març de 2016 es llença el seu segon single, "Sofia". El mes d'agost de 2016 l'artista Álvaro Soler i Cavecanem arriben a un acord amistós per finalitzar la seva relació contractual en relació al management artístic, mentre que Cavecanem continua com a coeditora de seves cançons juntament amb Sony ATV.

L'abril de 2015, Cavecanem Arts signa un acord estratègic amb el despatx Entia per establir sinèrgies i ampliar l’oferta de serveis als seus respectius clients. Posteriorment  CAVECANEM ARTS, S.L. s’associa al prestigiós despatx PLANA ABOGADOS Y ECONOMISTAS (http://www.plana-abogados.com) i es crea una nova àrea de SPORTS & ENTERTAINMENT, dirigida per Josep-Manuel Silva, que oferirà aquests serveis:

  1. - L’assessorament legal, representació, assistència, gestió, direcció, i management de persones dedicades professionalment a l'esport en totes les seves especialitats.
  1. - La protecció dels drets de propietat intel•lectual, d’imatge i de la resta de drets associats a les activitats artístiques, esportives i d’entreteniment.
 •        - Assessorament integral a                      empresas audiovisuals i de                  comunicació
  1. -La negociació i redacció de tota mena de contractes vinculats al món de l’esport i la creació artística.
  1. - La representació davant tribunals de justícia o tribunals arbitrals.

Per la seva banda, CAVECANEM ARTS continuarà prestant serveis, en àrees alienes a l’esfera legal, com les següents:

  1. - L’edició d’obres musicals
  1. - L’organització, producció, gestió i celebració de tota mena d’esdeveniments musicals, contractacions artístiques, produccions audiovisuals, tant d’artistes nacionals com internacionals, lloguer de carpes, escenaris i equips de so i il•luminació per a la celebració d’esdeveniments musicals.
  1. - Serveis d’assessoria i consultoria per persones i entitats en comunicació, xarxes socials, mitjans audiovisuals, presentacions socials, especialment en l’àmbit musical i artístic en general. Cursos de formació de portaveus, presentacions en públic, comunicació institucional.

Al front de l’Àrea i amb un equip especialitzat de col•laboradors estarà Josep-Manuel Silva, advocat i periodista, amb llarga experiència en l’àmbit jurídic i en el món de la comunicació.

Amb aquesta incorporació el despatx Plana Abogados y Economistas  (http://plana-abogados.com), amplia la seva oferta de serveis que ja incloïa la defensa i assessorament jurídic en l`àmbit civil, mercantil, concursal, processal, penal, administratiu, tecnologies de la informació,  i l’assessorament fiscal i econòmic per empreses amb el seu equip de més de 30 advocats i economistes.

Scroll to Top