Virals

Aquesta nit comença la campanya a Catalunya. Tècnicament a partir de les 00 h. ja es pot demanar el vot per les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. Però a les xarxes fa dies que la campanya ja ha començat, especialment pels partits sense representació parlamentària que no tindran gaire presència als espais gratuïts de les ràdios i televisions públiques, els únics llocs dins l’àmbit audiovisual on es pot fer campanya al nostre país. De manera viral, fan circular els seus vídeos provocadors per cridar l’atenció i captar vot, encara que les seves possibilitats d’aconseguir escons siguin mínimes.

Per una banda, la formació UPyD, amb un eslogan que no deixa espai a la confusió “Contra la Independència”,  ha penjat al Youtube una paròdia de “La vida de Brian” on un suposat Frente de Liberación de Catalunya analitza amb els seus partidaris els presumptes greuges d’Espanya contra Catalunya, i arriben a la conclusió que més aviat el que passa és tot el contrari. Crec que podria ser perfectament un espot del PSC i no veig la rendibilitat electoral per UPyD, però ho podeu valorar vosaltres mateixos.

 

 

I després està aquesta gent de Plataforma per Catalunya, que pretenen fer riure tractant el tema de la immigració de manera frívola, però que a mi més aviat em fan plorar. Aquí el teniu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt