You’re in my heart

rod-stewart-afectado-por-la-inseguridad-

Rod Stewart és un hooligan del Celtic de Glasgow però no és escocès. Va néixer a Londres l’any 1945, encara que és cert que una part de la seva família provenia del Nord de la Gran Bretanya, i ell es considera més escocès que anglès. Està a punt de treure nou disc i començar una gira mundial, però avui vull recordar un dels seus clàssics, del 1977, en un dels millors moments de la seva carrera musical que va assolir el clímax amb el “Da ya think I’m sexy” de 1978 (per la qual va ser per cert condemnat per plagi, ja que es va “inspirar” en un tema d’un músic brasiler anomenat Jorge Ben).

Bé, el tema escollit és “You’re in my heart”, i va ser inclòs a l’àlbum “Foot loose & Fancy free”, número 1 a les llistes d’Austràlia i número 4 als EE.UU.

Si no la heu vist mai, sisplau no us perdeu aquesta interpretació en directe enregistrada al Royal Albert Hall de Londres al 2004. La sintonia amb el públic és total, una simbiosi absoluta.

I aquí teniu el videoclip original, amb el (des) pentinat característic del gran Rod Stewart i un violinista acompanyant la seva solitud en un restaurant amb un inconfusible estil “kitch”, molt propi de finals dels 70/principis dels 80. Es podia ser un hortera però tenir sensibilitat. Enjoy!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt